George

home > antrenori > bucuresti > georgeGeorge

Motto: REDA ENERGIE CORPULUI TAU !
Specializari: Body Building Training/Culturism , Kinetoterapie , Antrenor Personal/Instructor de Fitness , Arte Martiale , Kickboxing , Kinetoterapie , Mixed Martial Arts , Nutritie , Post Natal Fitness , Atletism
Locatie: Bucuresti

Experienta:


Datoria mea morala, cea a ANTRENORULUI PERSONAL, este de a promova in randul oamenilor dorinta de miscare, care sa devina permanenta si indispensabila. Astfel , va pot spune, ca miscarea fizica inseamna in primul rand sanatate, apoi dezvoltare fizica armonioasa, suplete corporala, echilibru fizic si psihic.”
Un antrenor are datoria sa discute cu tine si sa iti faca o evaluare prima oara cand mergi la sala: sa vada in ce forma esti si unde vrei sa ajungi, ce tip somatic ai, care e stilul tau de viata, care sunt exercitiile de care ai avea nevoie si care sunt acelea care iti plac.
Cu antrenorul trebuie sa discuti despre un regim alimentar, daca ai nevoie de asa ceva.
Rolul antrenorului e sa te ajute sa iti atingi obiectivele.
Antrenorul iti va indica in primul rand ce exercitii sa faci, in functie de necesitati.
Iti va recomanda un program de antrenament pe grupe musculare, in functie de frecventa cu care vii la sala. El va sta langa tine si se va asigura ca executi corect exercitiile, ca ai priza si pozitia corecta (nu uita, e mai bine sa lucrezi corect si mai putin decat mult si prost) si ca nu "tragi chiulul" de la numarul de repetari.
Atunci cand tu crezi ca nu mai poti, rolul instructorului este sa preia controlul si sa te forteze sa iti depasesti limitele.
Antrenorul va urmari atent evolutia ta si iti va indica la momentul potrivit ce schimbari trebuie sa faci in antrenament, ca sa ai cele mai bune rezultate.
Nu uita ca masurarea greutatii nu este suficienta. De exemplu, in doua luni de antrenamet poti sa pierzi 2,5 kg de tesut adipos si sa castigi 1 kg de tesut muscular. Cantarul iti va arata numai ca ai pierdut 1,5 kg, irelevant deci.
Urmareste-ti cu atentie antrenorul si cauta sa intelegi tot ce iti spune.
 

Cursuri:


Atestat in Statele Unite - Issa Spot ConditionContacteaza antrenor


Lucrez de cateva luni dupa programul lui Codrut iar rezultatele au fost uimitoare.

–Aldea Bianca Ioana - Antrenor Negru Codrut

Alex mi-a facut un program de antrenament care m-a pus pe picioare in cateva sedinte!

–Jimmy Dub - Antrenor Alexandru Manole

Tavi este un antrenor extraordinar! Va recomand cu incredere programele lui de antrenament!

–Alex Velea - Antrenor Adam Octavian